Veckobrev v.21

Nu har vi inte alls långt kvar och eleverna har börjat räkna ner.

Vi kämpar på en vecka till med det vanliga för att sista veckan hitta på lite olika saker.

Under veckan har vi gjort klart elevernas flippade mattefilmer till årskurs 2, det ska bli roligt att se dessa till hösten och att vi får dela med oss av detta.

Annars har det varit otroligt mycket NO, vi har pratat om våren och sommaren.

Till måndag nästa vecka vill vi veta hur många av elevernas som har möjlighet att ta med cykeln för att cykla på en dagstur under tisdagen sista veckan.

Viktig info:

Skolavslutningen startar 09.00 på hembygdsgården, vi samlas 08.45 på skolgården.

Vi tror och hoppas som vanligt på bra väder.

Nästa vecka:

Måndag:

Tisdag:

Onsdag: skolskogen + bokbussen + idrott ute

Torsdag: idrott ute

Fredag: Multipasset

Elevernas Veckobrev

Veckobrev v.21

 

Måndag: första timmen hade vi AP med Jimmie och då jobbade vi med matte flippar.

Sen så hade vi slöjd och på sy slöjden gjorde klart symaskins körkortet. Sen så hade vi AP med Jimmie och på AP:n hade vi NO. Sen så hade vi SO med Hansa och på SO:n  jobbade vi med bilderna.

 

Tisdag: Första lektionen hade vi SO med Hansa vi såg på Lillaktuelt. Sen så hade vi Geografi med Thomas. Sen så skulle vi ha delad timme med  Monica och Hansa så först hade vi Monica och då hade vi bild sen så hade vi Hansa och då hade vi SO och då jobbade vi med bilderna som vi ska göra om. Sen så hade vi SO igen och då började vi att kolla på en film som heter kick it. Sen så hade vi bild igen med Monica och på slutet spelade vi blockflöjt.

 

Onsdag: Första timmen hade vi AP med Jimmie och då så fick vi jobba med NO. Sen så hade vi Jimmie igen och vi förutsatte med NO. Sen så hade vi Monica och då jobbade vi med SV och på slutet sjungde vi. Sen sista lektionen hade vi Geografi med Thomas.

 

Torsdag: Första timmen hade vi Jimmie och vi fortsatte med NO i dag också. Sen så hade vi idrott med Thomas för Maria är på klass resa med 6:orna. Sen så hade vi SV med Monica. Och sen så hade vi Eng med Thomas och på den så hade testet och sen efter det då fick vi något nytt papper som vi skulle göra. Sen så hade vi bild med Monica och på den fick vi fortsätta med mandala.

 

Fredag: Första timmen hade vi Monica. Det vart blandat musik och svenska. Efter det hade vi delade timme där vi hade hälften musik och hälften engelska. Näst sista timmen hade vi hade vi multipass. Sista timmen hade vi Jimmie och då körde vi Kahoot.

Mvh Thea och Julia

Fil 000 Fil 001 Fil 002


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *