Veckobrev v.19

En händelserik vecka är över.

Vi hade på onsdagen städdag då eleverna fick städa gångvägen till och från kyrkan. Vi fick diskutera vad man städar och varför. Sedan var det dags för fixarkväll, ett stort tack för arbetet! Man blir imponerad!

Romanerna är nu i princip klara och tanken är att vi kommer att ha en releasefest för boksläppen på fredag kl 13-14! Alla är välkomna!

Det kommer dock kräva att jag jobbar hårt för att få ut alla böcker tills dess:)

Vi jobbar vidare inom alla ämnen och de visar fortfarande god vilja och ork till skolan och de tar den trånga situationen med ro verkar det som.

Vi kommer jobba vidare och inom matten har vi under veckan testat olika digitala verktyg där eleverna testar sig fram vad vi kan använda i fortsättningen. De får testa för att sedan utvärdera vad som är bra och dåligt och jämföra de olika ”programmen”.

Inom SO har Hansa jobbat med källkritik som är viktigare än någonsin och inom NO har vi jobbet med vatten och djur i vattnet.

Vi har några små projekt som jag skulle vilja hinna med innan vi är klara med året, så vi kämpar på hela vägen fram till sommarlovet!

 

Nästa vecka:

Måndag:

Tisdag:

Onsdag: Idrott ute

Torsdag: Idrott ute

Fredag: multipass och releasefest för våra böcker.

 

 

Elevernas veckobrev

Hej!

denna vecka har vi haft en städar vecka, åk 4-6 har gått till Attmar kyrka och plockat skräp på gångvägen. Och så har vi ju också haft städarkväll, för både vuxna och barn. Men vi har gjort fler saker. På måndagen har vi haft slöjd,  AP och SO.

På Tisdagen har några redovisat sina landskap på geografin, men vi skulle fortsätta att redovisa på engelskan på onsdagen.

Nu har vi börjat med ute idrott, på onsdagen fick vi lära oss om karttecken med Maria. Men på torsdagen så var Maria borta, så då fick Linda komma och vikaria i stället för Maria. På torsdagen gjorde vi bildmappar till alla våra bilder som vi har gjort på bil. På engelskan har vi fått en ny läxa. På bilden har vi inspirerats av en konstnär som heter Franz Marc, att göra former som rör på sig på ett papper. Nu är det fredag och vi har haft musik med 5: orna, då övade vi på både vår skolavslutnings sång och femmornas sång. På multipasset så fortsatte vi med grupperna som vi började med v.15.

Trevlig helg, mvh Ines & Naima


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *