Veckobrev V.14

Denna vecka har inte varit helt normal om man säger så. Måndagen började med att vi hade Svenska med Jimmie efter det hade vi SO med Hansa och vi jobbade vidare med filmen vi har kollat på (Lord of the Flies) och dom som var klara fick resa runt i Europa.
Efter So:n så hade vi Matte och det var sista träningen innan nationella provet så vi gick runt i matteboken och i NOKflex och repeterade och kollade om vi kunde allt. Sen sista timmen var det lite mer speciellt och vi kollade på teater.

Sen så blev det tisdag denna dag var det nationella prov och ingen idrott eller engelska så vi hade nationella prov i matte ända tills vi skulle ha Jimmie igen nästa lektion innan lunch. Efter lunchen var det SO dags och det var precis som förra gången vi fortsatte svara på frågor om lord of the flies och sen fortsatte några andra resa runt Europa, efter det var det slöjd och så var det med det.

Onsdag: Vi börjar med SO och för sista gången jobbar folk med lord of the flies och alla börjar med att åka runt Europa. Sen på Engelskan så blev vi klara med ‘breven’ till skolan i Belfast. Efter det var det musik och vi fick läxa om folkvisor och vi fortsatte träna på ukulele. efter det var det lunch och sen var det 4-6 tid och alla kollar på lilla aktuellt. Till sist var det multipass fast inga aktiviteter var bestämda och alla går promenad för utom för 4 stycken 6:or som var med och bestämde aktiviteter till framtiden.

Torsdag: Första timmen hade vi nationella prov även andra timmen hade vi NP med Peter för att Jimmie var inte här.Efter nationella provet hade vi tid över och då hade vi en matte lek igen. Sen var det lunch efter lunchen hade vi Erik och då hade vi pling plong och det var jätte kul. Sista timmen hade vi bild med Ulla och då skulle vi fortsätta med bilderna vi har gjort dom andra bild lektionerna sen skulle vi skriva en analysering om bilderna.

 

Fredag: Första timmen hade vi biologi med Thomas och då hade vi ett prov/test. Efter biologin hade vi Jimmie och då var det matte som stod på schemat. Sen hade vi idrott och då fick vi träna mass dansen och vi hade beep test och det är när man ska springa fram och tillbaka på några sekunder. Efter idrotten var det lunch. Efter lunchen hade vi engelska med Thomas och då hade vi en quiz och såg på nyheter. Sista timmen hade vi teknik med Jimmie.

 

 

Nästa vecka:

Måndag: Inget

Tisdag: Matte flip och Gympa (inne vad vi vet)

onsdag:Inget

Torsdag:Inget

Fredag:Gympa

 

Av:Julia Och Dennis


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *