Elevernas veckobrev v.7

Veckobrev v.7
Måndag: Första timmen hade vi Jimmie då pratade vi. Nästa timme hade vi Hansa och då repeterade vi världsreligionerna. Innan lunch så hade vi Jimmie igen och då hade vi matte. Efter lunch hade vi Jimmie igen och då jobbade vi med planeterna.

Tisdag: Första timmen hade vi idrott och det vart inne för det var inte skottat på planen. Andra timmen hade vi engelska då hade vi Erik och Linda och vi jobbade med länder. Sen hade vi Jimmie och vi hade matte och svenska. På matten jobbade vi med sannolikhet i matteboken sen skulle vi ha svenska men vi pratade bara då.
Sen hade vi lunch. Efter lunch hade vi so med Hansa och vi tränade på religionerna till provet som vi skulle ha på onsdag. Sista timmen hade vi slöjd.

Onsdag: Första timmen hade vi So och vi hade prov på världsreligionerna. Andra timmen hade vi engelska och vi hade läsförståelse när man var klar med det så jobbade man med en extra uppgift. Sen hade vi musik med Monika och vi spelade ukulele. Sen var det lunch. Efter lunch hade vi 4-6 tid. Sista timmen hade vi multipass.

Torsdag: Första timmen hade vi matte men Jimmie var inte här så vi fick jobba mette själv. Andra timmen hade vi tema KM då skulle vi fortsätta att planera om vinter os. Sen efter tema KM var det lunch.
Efter lunch hade vi sv och då var inte Jimmie här heller och då jobbade om teknik. Sista timmen hade vi bild med Ulla.

Fredag: Första timmen hade vi biologi med Thomas och vi fortsatte att jobba med puberteten. Andra timmen hade vi matte med Jimmie då hade vi ett test och när man var klar med det skulle man jobba med matteboken. Efter det hade vi idrott och då åkte vi skridskor. Sen var det lunch. Efter lunchen hade vi engelska och vi gick igenom engelska läxan. Sista timmen hade vi Jimmie och då hade vi fysik prov/test.

Glöm ej: Engelska läxan till på fredag.
Vi har också skidor på idrotten.
På torsdag är det föräldramöte i matfors där eleverna också ska följa med.
Av: Julia och Evelina.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *